Gratis verzending

Door heel Nederland

Inruilen is niet mogelijk op de scherpe prijzen van de website

Alleen op de verkoopadviesprijzen

Een probleem met uw fiets?

Wij helpen u graag!

Deze merken hebben wij op voorraad

sensa fietsen

Sensa fietsen

Sensa fietsen zijn zeer geschikt als leuke racefiets, atb fiets of gewone stadsfiets. Sensa heeft dus voor iedereen wat in hun assortiment. Sensa fietsen staan bekend om een geweldige prijs - kwaliteit verhouding. Bij racefietsen en atb fietsen behoren ze tot de toppers, in Nederland en ook daar buiten. Een Sensa bike is dus een prima fiets en daarom bieden wij van Fietsenknaller deze fietsen met plezier aan in onze webwinkel.

Bij Sensa fietsen is het mogelijk om uw eigen fiets samen te stellen, met door u gekozen onderdelen, zodat u een fiets kunt gaan rijden die optimaal is afgestemd op uw wensen.  Op deze manier kunt u maximaal genieten van een Sensa fiets. Een Sensa race fiets en andere Sensa fietsen, komen dan ook prima uit de fiets test. Het merk staat goed bekend in de wielersport, zowel voor amateurs als profs.

Fietsen van het merk Sensa zijn bij Fietsenknaller tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Wacht daarom niet langer, maak kennis met dit geweldige merk dat vele mogelijkheden biedt en neem vrijblijvend contact met ons op. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie over allerlei verschillende soorten fietsen en mogelijkheden:
•    Sensa race fiets
•    Batavus fiets
•    Oma fietsen
•    Gazelle fietsen
•    Target fietsen
•    En vele andere fietsen

Fietsenknaller is een fietsenspeciaalzaak met jarenlange ervaring op het gebied van verschillende soorten en merken fietsen. We helpen u graag een goed product uit te zoeken. Onze winkel bevindt zich aan de Bruchterweg 63 A te Hardenberg. Per email zijn wij te bereiken op info@fietsenknaller.nl en telefonisch op 0523-272912.