Gratis verzending

Door heel Nederland

Inruilen is niet mogelijk op de scherpe prijzen van de website

Alleen op de verkoopadviesprijzen

Een probleem met uw fiets?

Wij helpen u graag!

Deze merken hebben wij op voorraad

batavus fietsen

Batavus fietsen

Batavus fietsen zijn bij Fietsenknaller verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn dealer en leverancier van Batavusfietsen en kunnen dus ook alle modellen leveren die Batavus te bieden heeft. Batavus heeft een zeer uitgebreid assortiment, welke wij met plezier aan u aanbieden: Batavus Stadsfietsen
 Batavus Hybridefietsen
 Batavus Elektrischefietsen

  Batavus Kinderfietsen
 Batavus Moederfietsen
 Batavus Omafietsen


Als u op zoek bent naar de fietsen van Batavus bent u bij Fietsenknaller dus aan het juiste adres. Naast onze webshop, waar u allerlei informatie kunt vinden over verschillende modellen van Batavus en andere fietsmerken,  bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de fietsenwinkel. We leggen u met plezier uit waar Batavus fietsen voor staat; Batavus is een Nederlands product en wordt geproduceerd in Heerenveen. Batavus staat voor garantie, kwaliteit en niet te vergeten service! Wilt u eens een proefrit maken op één van de mooie Batavus fietsen, komt u dan gerust bij ons langs in Hardenberg, wij helpen u graag verder.

Batavus fietsen kunnen wij tegen een scherpe prijs aanbieden! Heeft u al een specifieke Batavusfiets op het oog, of wilt u zich nog oriënteren, bij ons bent u in ieder geval aan het juiste adres. Maar naast de nieuwe collectie van Batavus, zijn ook o.a. de volgende merken bij ons verkrijgbaar:
•    Gazelle fietsen   
•    Sparta fietsen
•    En vele andere fietsen

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen, dan geven wij u zo snel mogelijk een reactie. Uiteraard kunt u Fietsenknaller ook rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 0523-272912 of stuur een email naar: info@fietsenknaller.nl. Voor een bezoekje aan onze showroom moet u in Hardenberg aan de Bruchterweg 63A zijn. We zien u graag!