Download algemene voorwaarden

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Fietsenknaller is de beste fietsenwinkel van Nederland. Dit zijn wij! Wij staan als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05064746
Wil je ons ontmoeten? Je bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken.

Fietsenknaller
Bruchterweg 63A
7772 BG Hardenberg
Nederland

Bellen kan natuurlijk ook binnen de openingstijden: (0523) 272981 (lokaal tarief). Of stuur ons een e-mail (info@fietsenknaller.nl), dan proberen we je zo snel mogelijk (ons streven is binnen één werkdag) een antwoord te sturen.

TOEPASSELIJKHEID

Wanneer je bij ons een aankoop doet, ga jij, maar gaan ook wij van deze voorwaarden uit. Daarom vind je deze voorwaarden op onze website terug. Als je dat liever hebt, kunnen wij je natuurlijk graag de voorwaarden per e-mail of zelfs post sturen.
Voor sommige van onze producten kunnen specifiekere voorwaarden gelden. Mocht dat voor onduidelijkheid zorgen, dan weet je ons te bereiken. Dan zorgen we voor duidelijkheid in jouw voordeel. 

HET AANBOD

Ons gehele aanbod vind je op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en juist mogelijk te vermelden, zodat je de juiste keuze kunt maken en het aankoopproces van begin tot eind gemakkelijk verloopt.

DE OVEREENKOMST

Als je een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat je het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijg je per e-mail van ons een bevestiging van jouw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En bij levering ook een factuur, ook daar staan alle gegevens netjes op.

 

DE PRIJS

Bij ieder product op onze site vind je de actuele prijzen  Alle prijzen worden inclusief BTW getoond.

NAKOMING OVEREENKOMST EN GARANTIE

We doen ons uiterste best om het door jou bestelde juist aan jou te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten. Dan proberen we het met je op te lossen.
En vanzelfsprekend heb je op al onze producten garantie, waarbij wij uitgaan van de door de betreffende fabrikant bepaalde garantievoorwaarden. Heb je een garantieverzoek? Ook dat kun je ons laten weten, dan beoordelen wij dat graag en bedenken we samen met jou een passende oplossing.

LEVERING EN UITVOERING

Wij doen ons uiterste best het bestelde zo snel mogelijk óf op jouw voorkeursdag bij je te laten bezorgen. Mits het bestelde op voorraad is en je vóór 17 uur bij ons bestelt, kunnen wij het de volgende werkdag bij je laten bezorgen. Lukt dat toch niet, dan stellen wij je daarvan op de hoogte en mag je altijd de bestelling annuleren.
Als wij het door jou bestelde product niet meer kunnen leveren, kun je altijd kiezen uit een alternatief product of de bestelling gelijk annuleren.
Had je al betaald en je hebt geannuleerd? Dan storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen terug.
Is jouw bestelling niet in goede orde bij je aangekomen? Er mist iets, of het product is beschadigd? Dat valt onder de verantwoordelijk van Fietsenwinkel.nl. Laat het ons dan ook gelijk na de bezorging weten, zodat we direct een oplossing kunnen bieden.

BETALING

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om te betalen voor jouw bestelling.
Kies je voor vooruitbetaling? Dan maken wij jouw bestelling direct na ontvangst van je betaling in orde.
Wij verzoeken je bij het betalen altijd jouw bestelnummer te (laten) vermelden. Zijn de betaalgegevens niet juist? Dan verzoeken wij je dat ons gelijk te laten weten.

KLACHTENREGELING

Af en toe gaat er iets mis met een bestelling of maken wij gewoon een fout. Dat is vervelend, vooral voor je. Mocht je daarover een klacht hebben, laat het ons dan snel weten. We zullen onze uiterste best doen om het weer goed te maken.
De teamleden van onze klantenservice helpen je zo goed mogelijk. Toch nog niet tevreden? Vraag dan gewoon naar de manager. Ook de manager hoort graag jouw klacht aan en bedenkt samen met jou een oplossing.
Oplossingen proberen we altijd gelijk te bedenken, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen beloven we een oplossing aan te bieden.

TitelLIKE ONZE PAGINA VOOR DE LAATSTE UPDATES EN BESTE DEALS
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij vinden een goed en deskundig advies erg belangrijk bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Komt u daarom gerust eens langs in onze fietsenwinkel in Hardenberg om vrijblijvend te informeren naar de vele mogelijkheden. Een fiets moet bij uw fietsgedrag passen en goed afgestemd zijn op uw lichaam. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan via het contactformulier of rechtstreeks door te bellen naar 0523-272912 of een email te sturen naar info@Fietsenknaller.nl. Wij zijn u graag van dienst!

* indien voorradig voor 15:00 Besteld morgen in huis.

Contact

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.