Een hybride fiets is er in vele modellen en uitvoeringen. Wie kiest voor een hybride fiets, kiest voor een lichtlopende fiets. Hybride fietsen rijden namelijk lichter dan gesloten kettingkast fietsen. Gaat u op vakantie naar een heuvelachtig gebied of naar het buitenland, kunt u het beste kiezen voor een hybride fiets. Dit komt door de ruime hoeveelheid versnellingen die aanwezig zijn.

Jan Gerrits Tweewielers heeft een breed assortiment hybride fietsen. Neemt u gerust vrijblijvend een kijkje in onze winkel of kom langs voor een proefrit. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Jan Gerrits Tweewielers vindt het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt, voordat u een hybride fiets koopt. Zo is het belangrijk dat de maat van de fiets goed op uw lengte wordt afgestemd. Of het nou om een hybride fiets van Koga, Gazelle, Giant of Batavus gaat, de fiets moet goed afgemonteerd worden zodat u zonder problemen veel fietsplezier heeft.

TitelLIKE ONZE PAGINA VOOR DE LAATSTE UPDATES EN BESTE DEALS
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Wij vinden een goed en deskundig advies erg belangrijk bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Komt u daarom gerust eens langs in onze fietsenwinkel in Hardenberg om vrijblijvend te informeren naar de vele mogelijkheden. Een fiets moet bij uw fietsgedrag passen en goed afgestemd zijn op uw lichaam. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan via het contactformulier of rechtstreeks door te bellen naar 0523-272912 of een email te sturen naar info@Fietsenknaller.nl. Wij zijn u graag van dienst!

* indien voorradig voor 15:00 Besteld morgen in huis.

Contact

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.